Oldal kiválasztása

Microsoft E3 konferencia – Összefoglaló

Microsoft E3 konferencia – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lezajlott a Microsoft E3-as konferencia, ami gyengén kezdett, sőt voltak kínos pillanatok, de a végére egész érdekes lett. De nézzük mik is történtek.

Az összefoglalót inkább az alapokkal kezdeném, hardware és szoftver leírásokkal majd a másik felében áttérünk a játékokra is.

Játsz ahol akarsz!

Egyszerű ezzel a mondattal indítani az egészet, már egy ideje láttuk, hogy a Microsoft egyre nagyobb hangsúlyt fektet a PC játékokra és most bejelentettek egy olyat, amit vártunk. A legtöbb játékukat elég egyszer megvenni és játszhatunk vele Xboxon és PC-n is. SŐT! Az Xbox és PC játékosok együtt játszhatnak és nem csak coop módban, hanem multipalyerben is! Ezzel nagyon sokat lendítenek majd a játékok online közösségén. 

Keress társakat vagy alkoss klubokat!

Végre kapunk már hiányolt funkciókat az Xbox Live rendszerében is, alkothatunk klubokat, amiket leginkább a Steam csoportokhoz tudom hasonlítani, így könnyen találhatunk hasonló érdeklődésű embereket. Valamint, ha esetleg játékhoz akarunk keresni embereket, akkor végre, használhatjuk a "Look for" opciót, amivel lényegében egy hirdetést adhatunk fel.

Legyen egyedi kontrollered!

Végre rendelhetünk egyedi kontrollert, igaz az oldal nem igazán működik. De leírások alapján horror árat kérnek, ráadásul csak Amerikára érvényes. Amint az oldal működni fog többet fogunk tudni. Viszont videóval tudunk szolgálni.

Xbox One S

Ő róla már írtunk egy cikket, így nem ismételném meg (ITT találjátok) inkább az extra információkat írom meg ide. Augusztusban érkezik 299 dolláros áron. Valamint egy videó is van hozzá.

Project Scorpio! "A legerősebb konzol"

Ha röviden kéne összefoglalnom mi ez a Project Scorpio akkor azt mondanám, hogy a következő generációs Xbox. Ez már képes lesz 4K-ban futtatni a játékokat, VR kompatibilis lesz. Valamint, jövőre érkezik. Így ha valaki Xboxot akar venni, azt mondanám, hogy várja meg ezt a gépet.

Akkor most már áttérhetünk a játék részlegre, ahol voltak érdekes bemutatók, de volt olyan is ami rettentő kínos volt.

Gears of War 4

Kaptunk egy hosszabb gameplay bemutatótt és, hogy is mondjam. Ez Gears of War lesz, most ez valakinek pozitívum, de inkább mondanám negatívumnak. Ahogy az első rész megformálta a TPS lövöldözés műfaját annyira süllyed kicsit a közepes kategóriába már a 4. rész. De majd mikor megjelenik úgy is megtudjuk és remélem nem lesz igazam.

Azért kapunk egy Gears of War 4 Elite kontrollert is, amit bemutat egy spéci videó.

Forza Horizon 3

Erről is már konferencia előtt megtudtuk, hogy érkezik. Kaptunk egy igazán hangulatos trailert. Most már meze sport autók után, kapunk több féle járművet és bármikor becsatlakozhatunk versenyekbe. Nem mellékesen elképezetően néz ki.

ReCore

Mondhatjuk, hogy már a bejelentés óta egy gameplay videót vártunk a ReCoreból? Hát megkaptunk és nem kellet csalódnunk. Számomra a konferencia egyik fénypontja lett. Nagyon remélem, hogy nem fogják elrontani, de szeptember 13-án kiderül.

Halo Wars 2

Ha van olyan műfaj, ami nem igazán őshonos konzolon, akkor azaz RTS. De a Halo Wars megmutatta, hogy játszható konzolokon bizony ez a műfaj és most visszatér. Kaptunk egy elképsztően hangulatos trailert.

A legérdekesebb hír még, hogy a béta már elérhető Xbox One-ra, ami 20ig él. Jobb sietni, akit érdekel, ez is kapott egy előzetest.

Scalebound

Igaz, hogy csak jövőre érkezik, de ez sem maradhatott ki a konferenciából ráadásul a coop részt láthattuk egy boss harc közben. De valahogy még mindig nem győzött meg igazán.

Dead Rising 4

Végre megérkezett a hivatalos bemutató és egyből karácsonyi hangulatunk lett tőle! Még annyit fűznék hozzá, hogy #Frankisback!

Tekken 7

Meglepetés volt mindenki számára, hogy pont ezen a konferencián tűnik fel a Tekken 7 és kaptunk is egy hangulatos gameplayt Akuma és Heihachi harcával.

Final Fantasy XV

Bizony, a Final Fantasy is feltűnt egy htalmas boss harc bemutatásával.

Gwent: The Witcher Card Game

Ami már nagyon vártunk. Miért indítottuk el sokszor a Witcher 3-at? Hogy leüljünk kártyázni, de végre jön az önálló változat!

Most már áttérhetünk az indie részelgre is!

Minecraft Friendly Update!

Kezdjük az egyik legkínosabb bemutatóval, amin már szakadtam a nevetéstől annyira borzalmas volt. Most már végre barátainkkal bármikor együtt játszhatunk, bármilyen platformról is játszunk. Többet nem mondanék, maximum annyit, hogy John Carnack miért tetted ezt? MIÉRT?

Sea of Thieves

Az egyik legjobban várt indie cím, amit végre normális gameplay formájában is láthatunk. Véletlenszerűen választottak ki és ültettek a játék elé, akik csapatokat alkottak és rumot ittak, sokat!

State of Decay 2

Újra elkezdhetünk zombikat gyilkolni és táborokat létrehozni. De végre inkább lesz egy MMO, így társainkkal együtt készíthetjük el a táborokat, zsákmányt szerezhetünk.

We Happy Few

Ha van olyan indie cím, ami a Sea of Thieves mellet izgatottan várok, akkor az a We Happy Few, sőt talán ezt várom a legjobban, egyszerűen fantasztikus! Annyira elborult az egész, hogy nem lehet, nem imádni!

A többi indie cím!

Kaptunk egy összefoglalót is, hogy még milyen idnie címek érkeznek majd.

Translate »