Oldal kiválasztása

EA Play – összefoglaló

EA Play – összefoglaló
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mint tudjuk, az EA most E3-on nem tart konferenciát, hanem inkább saját rendezvényt csinált és ott mutatta be készülő címeiket. De mik is ezek? Ebből az összefoglalóból megtudjátok.

Tudom, hogy az összefoglalót azonnal a Battlefield 1 lenyűgöző trailerével és 64 fős multiplayer videójával kellene kezdenem, de nem így fogok tenni. Inkább gyorsan haladjunk végig a megszokott bejelentéseken, majd jöhetnek az érdekesebb címek.

FIFA 17

Igen, újabb év, újabb FIFA, de most valami mást kapunk. A játékot már a frostbite hajtja és kapunk story módot is, igen jól olvastátok lesz történet! Ehhez kaptunk is egy hangulatos és már-már drámai előzetes ahol Alex Hunter útját követhetjük végig.

De ez mellett azért gameplay videót is kaptunk, most már elkönyvelhetjük, hogy a FIFA most tényleg egy nagyobbat fog fejlődni.

Madden NFL 17

Ismét érkezik egy újabb NFL az EA Sport részlegről.

Most már túl vagyunk a szokásos dolgokon, jöhetnek a sokkal izgalmasabb és érdekesebb bejelentések.

Star Wars

Itt szándékosan nem emelek ki játékot, mert az EA több stúdiónál is készít különböző Star Wars játékokat és igaz teljes valójában nem láthattuk egyiket sem (Bár a Visceral féle SW-ből láthattunk kicsit). Egy nagy összefoglalót kapunk, hogy az elkövetkezendő években bizony sok-sok Star Wars játék fog érkezni.

FE

Tavaly az EA mindenkit meglepett az Unravel-el, idén is sikerült egy kellemes meglepetést okozniuk a FE-vel. Ismét egy egyedi címről beszélünk, ahol azt mutatják be, hogy minden kapcsolatban áll egymással. Egy kis furcsa lényt kell irányítanunk, akinek hangokat, kell megtanulnia és így juthat tovább, tehet szert segítőkre. Tényleg egy igazán aranyos és érdekes játék lesz a FE.

Mass Effect Andromeda

Egy színfalak mögötti videót kaptunk, ami inkább egy gameplay videó lett. Sok-sok in-game felvételt tartalmaz és mondhatjuk, hogy látványra nem lesz panaszunk. Mi egyre izgatottabban várjuk.

A végére maradt a két gigász, mind a kettő FPS de különböző célközönséggel. Vannak fenntartásaim, de ezt a végén fejtem ki inkább nézzük is kiktől beszélek.

Titanfall 2

Itt előre leszögezem, hogy imádtam az első részt, hiába volt hiányos, és gyorsan kifulladt, viszont volt egy különleges hangulata. Amikor lehívtuk a Titánunkat és abban a hatalmas monstrumban macska-egér harcot folytatni, vagy amikor a falakon futva oldalba támadni ellenfeleinket. De inkább térjünk ki a lényegre, itt a második rész, ami már kap story módot. Megismerkedhetünk azzal, hogy a Pilóta és Titánja között milyen különleges kötelék alakul ki.

De azért a multiplayer lesz a lényeg, abból is kaptunk egy csinos kis előzetest.

Battlefield 1

Szerintem kijelenthetjük, hogy erre várt mindenki. Nem is tudom, hogy írjak-e valamit. Egyszerűen annyira lenyűgöző az egész, hogy aki megnézni nagy eséllyel bele is szerelmesedik. Így inkább élvezzük a single player trailert.

Ugye a multipalyer sem maradhatott ki, ahol 64 embert eresztettek egymásnak. Ehhez sem fűznék semmit, inkább berakok 3 videót. Mindenki dőljön hátra és élvezze!

Fentebb már említettem, hogy az EA két gigászt is harcba küld az év végén, amivel egy probléma van, a Battlefield 1 október 21-én érkezik, míg a Titanfall 2 csupán egy héttel később, október 28-án. Mennyire jó döntés ez, én nem tudom megmondani, de jobb lenne nagyobb távolság, főleg, hogy a Call fo Duty, november 4-én jön, így a Titanfall harapófogóba kerül.

Translate »