Oldal kiválasztása

Onechanbara Z2: Chaos – PC Port

Onechanbara Z2: Chaos – PC Port
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A konzolos portok esetében sajnos mindig a legrosszabbra érdemes számítani, de jelen esetben meglepően jó játékot kaptunk.

A PS4-es változatot tavaly teszteltük, az arról készült átfogó tesztet erre a linkre kattintva megtekinthetitek.

A D3 Publisher nemrég megjelentette az Onechanbara Z2: Chaos Steames változatát, és a mostanság megjelent portokkal ellentétben egy kivételesen jól optimalizált, billentyűzeten is egész jól játszható játékot kaptunk.

A kijelző beállításoknál 640×480-tól 1920×1080-ig választhatunk. Ablakos vagy teljesképernyős módokban játszhatunk, sajnos borderless lehetőség nincs.

Grafikai beállításoknál sok opcióra nincs lehetőségünk. Fényerő, felirat, vér szín és (amit kevésbé értek miért ebben a menüpontban van) nyelv beállítás kapott itt helyet. Mellékesként megjegyezném, hogy az angol szinkron jelen esetben sokkal jobban tetszett, mint az eredeti japán. 

Ugyan szerintem nem kénem, hogy meglepő legyen, de van normális billentyűzet kiosztást módosító menüpont!

A játék problémamentesen kezeli a 1080p felbontást stabil 60 fps mellett nálam (de a Steam visszajelzésekben találni példát frame dropokra). 

Day 1 probléma mentesen működött a port, ami szintén eltér a mostanság megszokottól (sajnos). Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy Devil May Cry szerű, de annál jóval könnyedebb storyt és/vagy pattogó mellű anime lányokat (tetszés szerinti mennyiségű öltözékben).

 

 

 

 

 

 

 

Translate »