Oldal kiválasztása

Destiny: Rise of Iron

Destiny: Rise of Iron
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

HYPE! Jön a Destiny következő nagy kiegészítője, és ez bizony nagyot fog szólni!

Tegnap este volt a Twitch-en, a hivatalos Bungie streamjén egy kis, fél órás beszélgetés, a Rise of Iron-ra keresztelt kiegészítőről, ami szeptember 20-án jelenik majd meg (hová lett a Destiny 2? :v).

Elmondták a srácok az alap információkat, vagyis, hogy lesz egy új kampány, cgi videókkal, sok küldetéssel, teljesen új területekkel. A Földön kapott szerepet az új kiegészítő, de teljesen új földi patrol-t kapunk, aminek a mostanitól teljesen eltérő éghajlata lesz. Sötétebb lesz, mindenhol hó, szélfújás és farkasok vesznek majd minket körbe,.

A lényeg, hogy vissza visznek minket a játék legelejére, (amikor feltámadtunk) a „Nagy Falhoz”, ami, mint most kiderült, egész eddig elzárt egy sötét gonosz robot intelligenciát, ami most kiszabadult, és a Fallenek használják fel, és manipulálják vele a testüket. Egészen gépekké teszik magukat lényegében. Ezt a félelmetes gonoszt egyébként az Iron klán zárta el még évszázadokkal korábban. Tudjátok, ennek a tagja Lord Saladin is, aki velünk együtt harcol majd a kampány során egyébként.

Továbbá kapunk új strike-okat, és egy teljesen új RAID-et! Persze új pvp pályákat és módokat is nyújt majd, hogy legyen bőven tartalom a játékban. Emelik a light szintet, de nem árulták el mennyire. Megígérték, hogy nyáron még csurran-cseppen majd információ mindenről, amit most nem mondtak el.

Visszatér a legendás Gjallarhorn is! Mindenki megszerezheti majd egy hosszú, és epic küldetés sorozat teljesítésével. Elárulták, hogy lényegében a régi Iron Lord-ok páncélzatából craftoljuk majd le magunknak a rakétavetőt. Fém fekete színben is meg lehet kapni a fegyvert, már amennyiben előrendeljük a játékot, mert ez bizony csak előrendelői ajándékként lesz megszerezhető.

Térjünk át a költségére. Mivel egy teljes értékű kiegészítőről beszélünk, és a játék minden mechanikai eleméből kapunk teljesen újakat, tartalom is rengeteg lesz, így azt mondták: 30 dollár az ára (tehát forintban 8-9 ezer körül lesz majd). Szerintem, ha hozza a Taken King szintjét, és az elmondottak alapján még többet is fog, akkor megéri az árát.

Érdemes lesz még a nyáron követni őket, mert további információkat fognak elárulni. Én biztos, hogy kíváncsian várom és "de messze van az a szeptember 20-a…"

Translate »