Oldal kiválasztása

Fable Fortune – Ex-Lionhead fejlesztésű új Fable játék

Fable Fortune – Ex-Lionhead fejlesztésű új Fable játék
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Érkezik az új Fable játék, Ex-Lionhead csapatától, igaz nem olyan formában, mint várnánk.

Mind tudjuk, hogy milyen sorsra jutott a Lionhead, de a csapat nagy része nem adja fel és egy új Fable játék fejlesztésébe kezd, ami holnap debütál Kickstarteren, de nézzük is milyen játék lesz a Fable Fortune.

Ha leginkább hasonlítani kell valamihez, az a Hearthstone lenne, alapvetően egy CCG (magyarul Gyűjthető Kártyajáték). A fenti címhez hasonlatosan itt is hősük közül választhatunk majd akik saját képeséggel bírnak, számszerint 8 hősünk lesz, mind a Fable korábbi részeiből valók, valamint maguk a kártyák is a sorozathoz hű: szörnyek, állatok és karakterek fogják díszíteni.

Maguknak a lapoknak egyedi szövegezéseik lesznek, és ismét visszakanyarodnék a hearthstonehoz, mert egyszerű, mindenki számára könnyen érthetőek így a teljesen kezdők is nagyon gyorsan beletanulhatnak. Akkor most jöhet a nagy DE, azért egyedi vonásokat is kap a Fable Fortune. Az egyik ilyen, hogy bizonyos lapoknak lesz "ösvényük" itt választhatunk jó és rossz között ami kihatással van a hősünkre is (ismét erős utalás a Fable játékokra) és így eltérő stratégiák nyílnak meg.

Ami még érdekesség, hogy a meccs elején választanunk kell küldetést, amit ha megcsinálunk kapunk egy jutalomkártyát a kezünkbe, így akár eldönthetjük a játszma sorsát.

Látható, hogy máshonnan merítik az alapokat, viszont kellően Fable hű kártyajátékot kaphatunk, ha sikeres lesz a kampány. Minden esetre, a játék személyében egy kellően kidolgozott világgal van dolgunk ahonnan lehet meríteni, valamint lehet van annyi rajongó, hogy sikeressé tegyék.

Ha sikeres lesz, akkor szinte azonnal indul a zárt béta, valamint október környékén a nyílt. Cél platformok: PC és Xbox One. 

Translate »