Oldal kiválasztása

Endless Legend: Forges of Creation update

Endless Legend: Forges of Creation update
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tavalyi év folyamán megjelent indie 4X stratégiai játék által nyújtott szórakozás valóban nem csak a nevében végtelen. A Forges of Creation DLC keretében számos újítás mellett a moddereknek kedveznek.

A tavalyi év folyamán nagy sikert aratott Endless Legend három új DLC-vel várja az érdeklődő játékosokat. Az első, és az egyben legfontosabb DLC, a Forges of Creation mindenki számára ingyenesen elérhető. A legjobban kihangsúlyozandó változtatás a DLC-ben az AI működése. A csapat nagyon erősen dolgozott rajta, hogy a játékosok visszajelzései alapján változtassanak a gép által irányított frakciókon. A "veterán" játékosok számára könnyedén kiismerhető volt az AI taktikája, amint felismerték a technikájukat és odafigyeltek egy-egy jelre. Ezen próbátlak meg változtatni a játék készítői és fejlesztették az AI rendszerét, ezzel új kihívásokat állítva a játékosok elé. A másik nagyon fontos dolog ebben az ingyenes DLC-ben, az a Workshop integráció. Egyre több játék használja a Steam által nyújtott Workshop lehetőségét, amiben a játékosok az általuk készített modokat, tartalmakat könnyedén megoszthatják, értékelhetik és saját játékukba telepíthetik őket. A készítők a mapok elkészítésének megkönnyítéséhez kompatibilissá tették a TILED nevű, ingyenes map készítő alkalmazást, amit bárki nyugodtan letölthet és elkészítheti vele saját fantázia világát.

Ezen kívül két fizetős update is bekerült a játékba.

Az első a "THE LOST TALES", ami főként a játék és a benne található frakciók történetét meséli jobban el. A DLC megvásárlásával számos új quest kerül be a játékba, amikkel jobban belemerülhetük Auriga történelmébe.

A második az "Echoes of Auriga", ami új zenéket tesz a játékba, és néhány zenéhez kapcsolódó in-game itemet. A játék zenei világa az alapjáték tekintetében is kiváló, de az új dallamok is nagyon jól illeszkednek a játékmenetbe. Egy kis ízelítő gyanánt hallgassatok bele az egyikbe.

Hozzászólások

Translate »