Oldal kiválasztása

Animekarácsony 2015

Animekarácsony 2015
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén télen sem maradunk Animekarácsony nélkül, ahol most a központi téma is adott: Star Wars!

A rendezvény a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre eseményeink, idén jelentősen bővül a rendezvény mérete és programkínálata is. Az idei Animekarácsony központi témája a Csillagok Háborúja (Star Wars). A hetedik rész premierje előtt a rendezvényünkre látogatók átélhetik a klasszikus és az előzmény legjobb pillanatait!

Ízelítő a programokból:

  • Karácsonyi cosplay verseny! Rendezvényeinkre több, mint ezren jönnek jelmezben, a legeslegjobbak egy izgalmas verseny keretében összemérik jelmeztervezői tudásukat.
  • Star Wars! Számos érdekes, interaktív előadás, szinkronszínész találkozó, vetélkedő és természetesen több tucat jelmezes rajongó gondoskodik majd arról, hogy a rendezvényre kilátogatók kellően ráhangolódjanak Az Ébredő Erőre!
  • Rajzcsata! Magyarország legtehetségesebb fiatal rajzosaiból három a nagyszínpadon méri össze tudását. Kézügyesség, improvizáció, fantázia, humor, aki mindezekben a legjobb, az lesz az év rajztehetsége!
  • Movie Fight! A legnagyobb dumás hazai filmkritikusok csapnak össze verbálisan, hogy eldöntsék: kinek a kedvenc filmje az igazi!
  • Karácsonyi élménypark! Az Amai Teaház ezúttal is számos érdekes programmal, és egy hatalmas karácsonyfával várja a vendégeit! Díszítsük fel együtt!
  • LoL! A hivatalos Riot Games által támogatott helybennevezős League of Legends minibajnokság, a GamerEvents jóvoltából, ahol ezúttal a felhőtlen szórakozás a cél – továbbra is értékes nyereményekért!

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, videojáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Tehetséges hazai ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is interaktív játékokkal képviseltetik magukat (Stargate, Dr. Who, Gyűrűk Ura, Trónok Harca, stb.), valamint több budapesti japán, távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

Időpont: 2015. december 13.

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Hozzászólások

Translate »