Oldal kiválasztása

Blackrock Mountain 3. szárny teszt

Blackrock Mountain 3. szárny teszt
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A harmadik szárnyban Blackrock Spire-ban kell rendet tegyünk, amiért cserébe egy Rend Blackhand kártyát kapunk.

Első ellenfelünk Highlord Omokk, akinek hősképessége a "Me smash" 1 manáért elpusztít egy véletlenszerű sebesült ellenséges miniont. Mindenképpen ajánlom, hogy valami heal képességet tartsunk magunknál, mert gondolom nem szeretnénk, ha a legendary lapunk 1 sebzés miatt a temetőben végezné. Heroic módban a hősképessége nem kerül manába és auto-cast módba vált. Speciális kártyái közt megemlíteném még a "Time for smash" nevű kártyáját is, ami 5 sebzést visz be egy véletlenszerű ellenséges egységnek és cserébe 5 armort kap Omokk. 

 

 

Következő ellenfelünk General Drakkisath. Neki elég egyedi hősképessége van, ugyanis ez egy passzív képesség: minden lap 1 manába kerül, mindkét fél maximális manája 1-re van korlátozva. Heroic módban General Drakkisath 2, a játékos 1 maximális manával rendelkezik. Ez a harc elég vicces, mert itt végre kiélhetjük vágyainkat a nagy manás lapokkal (akár mindegyik lapunk lehet 10 manaigényű a pakliban). Heroic módban ügyelnünk kell, hogy ellenfelünk minden körben egyel több lényt tud leidézni, ezért készüljünk fel olyan lappal is, ami le tudja tisztítani szükség esetén az asztalt.

 

Utolsó ellenfelünk Rend Blackhand, akit megkapunk kártyaként a szárny végén. Neki több hősképessége is van, szám szerint 4 darab:

  1. Dismount – Megidézi Gyth-et 
  2. Blackwing – Egy 3/1-es Dragonkint hív le a pályára 
  3. Old Horde – Két 1/1-es Orcot hív le a pályára taunttal 
  4. Open the Gates – Három 1/1-es Whelpet idéz le 

Mindegyik hősképességbe bele tartozik az, hogy miután használta, egy másik képesség jön a helyére a négyből.
Heroic módban a mana szükséglet nem változik, de az idézett egységek erősebbek lesznek.

Translate »