Oldal kiválasztása

Blackrock Mountain 2. szárny teszt

Blackrock Mountain 2. szárny teszt
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Blackrock Mountain Hearthstone kiegészítő második szárnyában a Molten Core-ba látogatunk el.

Első ellenfelünk Garr, aki a hardcore WoW-játékosoknak még talán mindig rémálmokat okoz. Hősképessége a Magma Pulse, ami minden körben 1 manáért 1 sebzést okoz minden az asztalon lévő lapra. Kezdéskor 7 darab Firesworn fogad minket az ellenfelünk asztalán, amik halálukkor annyi sebzést visznek be egyenként, ahány Firesworn meghalt az adott körben. Speciális kártyája a Rock Out, ami leidéz 3 újabb Fireswornt, és 2 manát Overloaddal zárol. Heroic módban a leidézett Fireswornok már megnövelt sebzést (3 sebzés/halott Firesworn) visznek be halálukkor.

 

Második ellenfelünk Baron Geddon, akinek még normál módban is bosszantó varázslatai vannak. Hősképessége, hogy manaigény nélkül 5 sebzést visz be az ellenfelének, ha maradt el nem költött manája. Speciális kártyája a Living Bomb, ami egy debuff. Amelyik kártyára ráteszik, a következő körben 5 sebzést okoz az összes ellenséges kártyára. Heroic módban a hős képessége 5 helyett már 10 sebzést okoz, és a Living bomb is 10-et sebez robbanásakor.

 

 

Harmadik ellenfelünk Ragnaros the Firelord.  Ez a csata 2 fázisból áll. Először Majordomo Executusszal harcolunk, majd ha legyőztük, Ragnarosszal is szembe kell még néznünk. Majordomo Executus hősképessége, hogy 2 manából 1/3-as kártyát hív le.
Ragnaros hősképessége a "DIE, INSECT!", ami 8 sebzést okoz egy véletlenszerű ellenségre. Speciális lapja a Son of the Flame, egy 0 manás kártya 6 sebzéssel és 3 élettel. Heroic módban Majordomo Executus 15 kezdeti armort kap, és képessége 3/3-as kártyákat hív le; Ragnaros 30 kezdeti armort és 30 életet kap, képessége pedig 2x aktiválódik (van rá esély, hogy ugyanaz a célpont kapja mind a két sebzést).

 

Ha végigütjük a szárnyat, egy legendary Majordomo Executust kapunk, ami 9 manába kerül 9 sebzéssel és 7 élettel. Halálakor kicseréli a hősünket Ragnarosra.

Translate »