Oldal kiválasztása

Hearthstone – Blackrock Mountain teszt

Hearthstone – Blackrock Mountain teszt
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Teszteltük a Hearthstone második kiegészítőjét, a Blackrock Mountaint. 5 szárnyból áll: Blackrock Depths, Molten Core, Blackrock Spire, Blackwing Lair és Hidden Laboratory.

Az első szárny a Blackrock Depths. Akivel először megküzdünk, az a Grim Guzzler. Képessége annyiból áll, hogy minden körben húz a két játékos egy lapot, és az asztalra rakja. Emiatt én teleraktam a paklimat nagy manaigényű lapokkal, és könnyedén megnyertem a csatát. Heroic módban annyi változik, hogy ellenfelünk körönként 2 kártyát tesz az asztalra (mi továbbra is csak egyet). Egy Mind Control Tech a pakliban nagyon jó szolgálatot tett a hirtelen felhalmozódó lapok ellen.

 

 

 

Második csatánk a Dark Iron Arena, ahol High Justice Grimstone lesz az ellenfelünk. Képessége, hogy egy manáért leidéz egy 1-1-es Dark Iron Spectatort, ami taunttal rendelkezik. Heroic módban manaszükséglet nélkül tudja leidézni őket, ezért fontos, hogy legyen olyan kártya a paklinkban, ami könnyen ki tud iktatni egy 1 HP-s lapot.

 

Harmadik ellenfelünk Emperor Thaurissan, aki kezdéskor "feleségével" a pályán fogad bennünket. Moira Bronzebeard folyamatosan a hősünket támadja mindaddig, míg taunttal rendelkező minionnal nem találkozik. Ha tauntos lapunk van lerakva, akkor azok között véletlenszerűen kiválasztva megüt egyet. Addig, ameddig Moira életben van, nem aktiválódik Emperor Thaurissan képessége. Amennyiben meghal Moira, Emperor Thaurissan féktelen haragra gerjed, és aktiválódik hősképessége, amivel 2 manából 30 sebzést tud okozni a célpontra. Moira normál módban 1 sebzéssel és 3 élettel rendelkezik, tehát ha mégis azt az utat választjuk, hogy teszünk tauntlapot a paklinkba, semmiképp se legyen 2 sebzésnél több, különben azonnal meghal Moira. Heroic módban elfelejthetjük az AoE lapokat és a tauntot is, mert ott Moira statjai 3 sebzés és 1 életre változik. Meg kell említeni a speciális kártyáját is, ami a Flameheart: felhúz 2 kártyát, és 4 armort kap. Ezzel többször fordította már meg a harc menetét.

Mindegyik ellenfelünk Heroic módban 15 armort kap a kezdeti 30 életpontja mellé.

Ha az első szárnyat kiütöttük, akkor egy legendary Emperor Thaurissan lapot kapunk. 6 mana, 5 sebzés, 5 élet és a képessége, hogy minden kör végén a kezünkben lévő lapok manaigényét 1-gyel csökkenti. Több ilyen effekt egyidejűleg összeadódhat, és a kártya halálával nem szűnik meg a manaigény csökkentése a meglévő lapokon.

Translate »