Oldal kiválasztása

Proun+ – Játékteszt

Proun+ – Játékteszt
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy játék, amely bemutatja, hogy a 3D-s élmény mennyire le tudja terhelni az ember agyát és szemét. Ennek ellenére visszavonz minket a kíváncsiság miatt.

A Proun+ egy rettentően egyszerű játék, és pont ebben rejlik a szépsége is. Adva van egy cső, amelynek a külsején kell haladnunk és kerülgetni mindenféle geometriai formákat. Minden pályán ezzel a felállással fogunk találkozni, egyedül a feladatok térnek el, és ezek három fő részre oszthatóak.

  • Első: Több, gép által irányított gömb ellen kell versenyeznünk, és legalább a top 3-ban kell végeznünk ahhoz, hogy feloldjuk a következő pályát.
  • Második: Adott összegű pontot kell elérnünk, hogy feloldjuk a következő pályát.
  • Harmadik: Egy adott időkorláton belül kell teljesítenünk pár kört a pályán.

A fentebbiekből is sejthető, hogy nem egy túlbonyolított játékról van szó. Látványban nagyon szép és színes, ráadásul ötletes, hogy minden pálya eltér a másiktól, de ennyiben ki is merült az egész alkotás. A zene remekül illeszkedik az egészhez. Ami kiemeli a tömegből, az a 3D élmény.

Ha a Nintendo 3DS-en feltoljuk a kis csúszkát, olyan élményben lesz részünk, amit sosem felejtünk el. Az őrült sebesség, a furcsa formák és színvilág miatt nem sokáig fogjuk bírni, egyszerűen elkezd fájni a fejünk, és a szemünk is ellenkezni fog. De egy kis szünet után biztosan folytatni fogjuk, mivel egyszerűségével függőséget alakít ki a játékosban.

A Proun+ hátránya ugyanaz, ami az előnye: egyszerű, semmi komplikált dolog nincs benne, csupán szépen felépített pályák, amik 3D-ben embert próbáló élményt nyújtanak.

Értékelés: 6,5/10

Translate »