Oldal kiválasztása

Mortal Kombat X – Faction Wars avagy melyik oldalt válasszam?

Mortal Kombat X – Faction Wars avagy melyik oldalt válasszam?
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már csak néhány óránk van a játék kiadásáig, ezért összeállítottunk egy rövid áttekintést a Faction Wars metajáték választható frakcióiból.

Hogy a sztori mód végigjátszása és az online csaták közben ne unatkozzunk a Mortal Kombat X-ben egy metajátékban vehetünk részt. Nagyon egyszerű a játék alapja: 5 frakció harcol folyamatosan egymás ellen; eldönthetjük melyik csoportot szeretnénk támogatni és a játék során pontokat gyűjtünk az adott frakció számára. Az egyes csaták lezárultával bónuszokat kapnak majd a nyertes frakció tagjai.

Első válaszható frakciónk a Black Dragon. Ez egy bűnözőkból álló szervezet, ami magába csoportosítja a világ legerőszakosabb gazfickóit. Repertoárukban szerepel az emberrablás, bérgyilkosság, fegyverkereskedelem.

A Brotherhood of Shadow egy titkos szekta, akik istenükként tiszelik Shinnok-ot. Fekete mágiát használva élesztik fel az elesett harcosokat.

A Sub Zero vezette Lin Kuei minden erejét Earthrealm megmentésére összpontosítja. Csak a legerősebb harcosok lehetnek a Lin Kuei tagjai.

 A Special Forces egy katonai csoport, akik csúcstechnológiájuk és magas szintű kiképzésük segítségével védelmezik Earthrealm lakosait.

A White Lotus Raiden és a Shaolin harcosok egységéből született. A világ legjobb harcművészei alkotják és céljuk, hogy felkészüljenek a Mortal Kombat versenyre.

Translate »