Oldal kiválasztása

Újabb karakterek érkeztek a Mortal Kombat X-be

Újabb karakterek érkeztek a Mortal Kombat X-be
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Újabb karakterekkel ismerkedhetünk meg és betekintést kaptunk az új Faction Wars módba és megnézhetjük, hogyan készülnek a brutális kivégzések hangeffektjei.

Mivel már közeledünk a kiadáshoz, így egyre bővül a játszható karakterek listája. Egy új karaktert is kapunk Erron Black személyében, aki vadnyugati bandita szerű pisztoly lövés sorozatokat tud leadni, hogy kizónázza ellenfeleit. Variációi között megtalálható még egy kardot használó változat is, amit beleszúrva az ellenfelébe időalapú sebzést tud okozni, de cserébe nem tudja használni a fegyvert az időtartam lejártáig.

Természetesen visszatérő karaktereink is vannak. Az egyik ilyen Liu Kang, aki az idő elteltével ugyan már megőszült, de a jellegzetes villámgyors támadásai és hangja semmit sem változott.

Ermac Fatalityjét és Brutalityjét láthatjuk mozgás közben és egy teljes harcot is láthatunk Mileena és Ermac közt.

Végül újra visszatért személyes nagy kedvencem Lord Shinnok, aki egy fegyverrel és erős támadásokkal harcolhat, villámgyors varázslatokkal kizónázhatja az ellenfeleit, és a legérdekesebb variációja, hogy képességet tud ellopni ellenfelétől és sajátjaként tudja használni.

A Mortal Kombat X-ben a versus multiplayer mód mellett lesz még egy új mód is, a Faction Wars. A játékos 5 frakció közül választhat, hogy melyiket szeretné támogatni és miközben játszik a játékkal pontokat gyűjt az általa válaszott frakciónak. Minden egyes háború végén a legtöbb pontot bezsebelő frakciót kinevezik bajnoknak és jutalmakat kapnak a nevük alatt harcoló játékosok.

Most pedig egy vicces videó következik. A stúdió megmutatta nekünk, hogyan készülnek a brutális kivégzések hangeffektjei. Nevetni ér, hisz ők sem bírták ki nevetés nélkül 🙂

Translate »