Oldal kiválasztása

Farmerama 2015-ös karneváli esemény

Farmerama 2015-ös karneváli esemény
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pattanj be Kacsa Kata gépébe és repülj el a BAHAMARAMA szigetedre, ahol már nagyban folyik a trópusi karnevál! Tánc, kosztümök és színes kavalkád vár!

Kezdődik a karneváli szezon a FARMERAMA-ban! Kacsa Kata mindent becsomagolt, és éppen indulóban van a BAHAMARAMA szigetre, ahol február 23. és 28. között igazi trópusi karnevált rendeznek!

Ha valahol valami történik, Kacsa Kata biztosan nem maradhat ki belőle. A karnevál a lehető legjobb időben érkezik – hiszen odahaza a farmon amúgy is olyan hideg és szürke a tél. Jó lesz egy kis színes forgatagot látni, igaz? Ezt Kacsa Kata sem gondolja másképp, így útnak is indul a híres trópusi karneválra. Ennyi színt és jókedvet egyszerre még sosem látott! Körbevéve a sok színes kosztümmel és a ritmusos zenével a bátor pilótahölgy nagyon élvezi a forgatagot. De haladjunk lépésről lépésre: elsősorban neki is szüksége van egy saját színpompás kosztümre.

Mozgasd meg a táncos lábad február 23. és 28. között, így segíthetsz Kacsa Katának, hogy a legszínesebb trópusi kosztümöt viselhesse a karneválon. Meglátod, minden pillantás rá szegeződik majd, amint színes tollkosztümjében táncra perdül!

Translate »