Oldal kiválasztása

Itt a Microsoft Lumia 435 és Lumia 532

Itt a Microsoft Lumia 435 és Lumia 532
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A legújabb Microsoft okostelefonok elérhető áron teszik elérhetővé az innovatív hardvert, a legújabb szoftvereket és a Microsoft szolgáltatásait.

A Lumia 435 és a Lumia 532 okostelefonok a Windows Phone 8.1 élmény mellett számos funkciót és még hosszabb üzemidőt biztosítanak elérhető áron, így ezek készülékek kitűnő választást jelentenek azok számára, akik először váltanak okostelefonra. Az alapvető okostelefonos funkciókat, a legjobb Windows Phone-tulajdonságokat és legfrissebb alkalmazásokat kínáló Lumia 435 telefon a 400-as széria első tagja és egyben az eddigi legolcsóbb Lumia készülék, amely még több ember számára biztosítja a Lumia Windows Phone élményt. A Lumia 532 egy erős, négymagos okostelefon, amely a Lumia 530 sikereire épül. A prémium dizájnnal, a Glance Screen funkcióval, előlapi kamerával és még több memóriával, a Lumia 532 okostelefon szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft legjobb szolgáltatásait.

A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek februártól fehérben és feketében, valamint élénkzöld, élénk narancssárga színekben lesznek elérhetők Európában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Indiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Mindkét telefon megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás változatban, utóbbival is könnyedén kezelhetők a hívások és üzenetek a Smart Dual SIM megoldásnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy melyik kártya van használatban.

A készülékek árai piaconként és szolgáltatónként változnak. A Lumia 435 becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 69 euró, míg a Lumia 532 becsült kiskereskedelmi ára 79 euró lesz adók és illetékek nélkül.

Translate »