Oldal kiválasztása

Bejelentették a Microsoft Lumia 535-ös telefonokat

Bejelentették a Microsoft Lumia 535-ös telefonokat
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Vegyünk búcsút a Nokia névtől: a Microsoft bejelentette az első olyan telefonját, amely már nem fogja magán viselni ezt az elnevezést, helyette szimplán csak Lumia néven kerül a boltokba.

A héten megtörtént az a bejelentés, ami sajnos elkerülhetetlen volt: érkezik a Microsoft Lumia 535 és Lumia 535 Dual Sim. Bizony, a Nokia név mostantól eltűnt ezekről a telefonokról. De a kesergés helyett nézzük meg, hogy mit is kínálnak:

Egy belépőszintű készülék lesz, rajta Windows 8.1-gyel. Az ára 110 euró körüli (34 ezer Ft), de ez szolgáltatófüggő.

Processzor1,2 GHz Quad-Core processzor
Kijelző5" IPS LCD
Gorilla Glass 3 védelem
Operációs rendszerWindows 8.1
KameraHátlap: 5 MP + vaku
Előlap: 5 MP
Memória8 GB belső memória + bővítési lehetőség
1 GB RAM
Méret140,2 x 72,4 x 8,8 mm, 146 g
Akkumulátor1905 mAh

Természetesen a szokásos 15 GB ingyenes OneDrive-hely is jár a telefonhoz, így a felhőből bármikor és bárhonnan elérhetjük az adatainkat. Az eddig Nokiákra jellemző, cserélgethető, színes hátlapokat megtartották ennél a készüléknél is. Előre telepítve találunk rajta egy Office-csomagot, így a dokumentumaikat bármikor módosíthatjuk, ha éppen szükséges.

A Lumia 535 egy tökéletes belépőszintű Windows Phone lesz, elérhető áron, ami az egyik legfontosabb szempont. Azoknak is érdemes lehet kipróbálni, akik félnek a windowsos rendszerű telefonoktól. Érdeklődéssel várjuk az első teszteket.

Translate »