Oldal kiválasztása

Ördögkatlan Fesztivál 2014 – előzetes program és jegyárak

Ördögkatlan Fesztivál 2014 – előzetes program és jegyárak
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén is megrendezik a Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Beremend, Vylyan-Terasz helyszíneken a fesztivált, augusztus 5. és 9. között. Bérletek (most még különösen kedvezményes áron) már kaphatók.

Már alakul az idei Ördögkatlan Fesztivál programja! Rengeteg idő van még augusztus 5-ig, a Katlan nyitó napjáig (amikor is este már hagyományosan a Quimby játszik majd a nagyszínpadon), és sokminden alakulhat, változhat még addig, de a távolban már most látszik néhány biztos pont – például a díszvendégek névsora. A katlanozók már megszokhatták, hogy a díszvendégek több napon keresztül vesznek részt a fesztivál életében, így több produkcióval készülve különböző oldalaikról ismerhetjük meg őket.

Az idei díszvendégek (és ez már biztos): Lajkó Félix, aki különböző formációkban muzsikál majd; a budapesti Katona József Színház elhozza a Szabadkai Népszínházzal közösen létrehozott Vörös című előadást (ami az idei POSZT versenyprogramjában is szerepel), és A mi osztályunkat is – többek között… Horváth Csaba rendező-koreográfus és a Forte Társulat is több előadással érkezik. Szintén díszvendég Lengyelország (vagyis a négy falucskában időről időre felbukkannak majd lengyel workshopok, zenekarok, utcaszínházi társulatok). Mozart Requiemje után a csillagos ég alatt most Beethoven IX. szimfóniája következik, legalább 120 fellépővel.

A katlanozni vágyók idén is a jól bevált többlépcsős rendszerben vehetik meg az öt napra szóló bérleteket. Az első lépcső 2014. április 1-től május 15-ig tart, ebben a másfél hónapban 8000 forint a bérlet ára. Május 16-tól június 30-ig 9000 forintba, július 1-től augusztus 4-ig 10 000 forintba kerül az elővételes bérlet. A helyszínen 12 000 forintért vásárolható meg ugyanez. 

Minden további információ: www.ordogkatlan.hu

Hozzászólások

Translate »