Oldal kiválasztása

Idén is Veletech, most hétvégén

Idén is Veletech, most hétvégén
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Veletech néven ismert kiállítást. Itt a mobilkommunikáció, a hardver és az IT iparág kerül a rivaldafénybe, és az itthon is jelen levő gyártók és forgalmazók mutatják be legújabb termékeiket a látogatóknak.

A Veletech 2014 nem csupán egy kiállítás, hiszen számos izgalmas program is várja az érdeklődőket. A kiállítás április 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit és 18 óráig tart nyitva. A budapesti Millenáris "B" csarnokát teljesen megtölti majd az a több mint 25 cég, amelyek itt mutatják be legfrissebb termékeiket. A jövő és a múlt is találkozik, hiszen például közvetlenül a legújabb okostelefonok mellett kap helyet a 20 éves hazai GSM tiszteletére összegyűjtött, régi készülékekből álló tárlat, de lesznek öreg Macintosh gépek is. A galérián régi PC-k és kvarcjátékok szomszédságában fognak profik modern hardvereket tuningolni, versenyautó- és vadászrepülő-szimulátort próbálhatnak ki az érdeklődők, illetve megint megrendezik a Veletech Moddingversenyt, ahol különleges, átépített számítógépházakat lehet megcsodálni.

A Veletech 2014 kiállításon rengeteg újdonságot tapogathatnak meg az érdeklődők, a legújabb csúcskategóriás okostelefonok (Sony Xperia Z2, HTC One M8, Samsung Galaxy S5) mellett számos kiegészítővel, tablettel, izgalmas hardveres újdonságokkal és egyedi fejlesztésekkel is találkozhatnak a látogatók, továbbá ki lehet majd próbálni az Oculus Riftet is. A kiállítók teljes listája a www.veletech.hu oldalon érhető el.

A Veletech 2014-re a belépőjegy ára 1000 forint, 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek a belépés díjtalan.

Hozzászólások

Translate »