Oldal kiválasztása

Elindult az online PlayIT-kvíz

Elindult az online PlayIT-kvíz
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szeretted a PlayIT-en a Kvíz színpadot? Szeretsz értékes ajándékokat nyerni? Azt gondolod, hogy mindent tudsz a játékokról? Most bizonyíthatsz.

Mindannyian szeretünk játszani, de a vajon mennyit tudunk a játékokról? A PlayIT szervezői most egy új online játékot indítottak el, amelynek segítségével a legelhivatottabb gamerek mérhetik össze a tudásukat, ráadásul értékes ajándékokat is nyerhetnek. A PlayIT-en is népszerű kvízszínpad most már virtuálisan is üzemel. Várnak téged az izzasztóan nehéz feladványok, versenyezhetsz a ranglista első helyéért, és ha tiéd a legmagasabb pontszám, akkor akár 2 db Collector's Edition jegyet (valamint 2 db PlayIT Show bögrét és 2 db PlayIT nyakpántot) is szerezhetsz az április 26-i PlayIT rendezvényre, de bezsebelhetsz egy Call of Duty: Ghosts játékot szabadon választott konzolra vagy PC-re, vagy egy Watch Dogs PlayIT póló büszke tulajdonosa lehetsz.

A játékhoz semmi mást nem kell tenned, mint ellátogatni a playitkviz.hu oldalra. Kérdésenként minden esetben 30 másodperc áll rendelkezésre a válasz megadására.

Translate »