Oldal kiválasztása

Új funkciókkal bővült a Gran Turismo 6

Új funkciókkal bővült a Gran Turismo 6
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett az autóverseny-szimulátor 1.05-ös frissítése, amiben számos újítás a Gran Turismo-közösség visszajelzései alapján valósult meg.

Új funkciók az Open Lobbyban

A Szobabeállítások (Room Settings), Versenytípus (Race Type) menüpont alatt Időmérő (Time Trial), driftfutam (Drift Trial) és egyéni gyakorlás (Free Run) funkciókkal bővültek a választható versenytípusok. Mostantól akkor is lehetséges a teljesítmény alapján szűrés használata (Filter by Performance), amikor az autóválasztási mód (Car Selection Method) márka vagy kategória alapján (Filter by Make vagy Filter by Category) szűrésre van beállítva.

Márkaversenyeknél változékony időjárással rendelkező pályákon is választható gokartverseny (Karts). A játékosok már a szobába belépés előtt ellenőrizhetik a szabálybeállításokat egy megerősítő előugró ablakban. A kvalifikáció esetén egyedüli versenyzés (Race Alone) módban a célautón kívül a többi autó vonalként jelenik meg.

Többképernyős kompatibilitás

A többképernyős beállítási mód (Multi-Monitor Settings) a Start gomb > Options > Display Options menüpont alatt érhető el. 

Autókeresés

A My Home-on belül Autókeresés funkcióval bővül az autók menüpont. Ennek segítségével az autókereskedések (Car Dealerships) kínálatában előre megadott paraméterek alapján lehet autót keresni.

Több színben vásárolható versenyruházat

Versenyruházatból mostantól az egyes darabokat különböző színekben lehet megvásárolni. A versenyruházatok ára ennek megfelelően módosul.

Bővültek a gokart-beállítási lehetőségek

A vezetési beállításoknál (Driving Options) elérhetővé váltak a tapadás-szabályozás (Traction Control), valamint a csúszás visszafogása (Skid Recovery Force) beállításai is. A Machine Settings alatt mostantól a fékerőelosztás (Brake Balance) értéke is állítható. Normál gokartoknál csak a hátsó, míg váltós gokartoknál az első és hátsó kerekek is szabályozhatóak.

Egyéb fejlesztések és módosítások

A bejelentkezés után kapott bónuszt (Login bonus) jelző ikon került a My Home képernyőn található nyereményhirdető ablak tetejére. Az autóbeállításokban (Car Settings) az első/hátsó nyomatékelosztás (Front/Rear Torque Split) állítási léptéke 5-ről 1-re módosult.

A Gran Turismo 6 újításai az online csatlakozást követően automatikusan elérhetővé válnak.

Translate »