Oldal kiválasztása

Az őrült nyulak a mozivásznon is megjelennek

Az őrült nyulak a mozivásznon is megjelennek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Ubisoft és a Sony Pictures közös szerelemgyereke lehet egy, a Rabbids nevű lényeken alapuló egész estés mozifilm.

A Ubisoft Motion Pictures és a Columbia Pictures vezetői közös nyilatkozatot tettek, mely szerint a film várhatóan az élő szereplőket ötvözi az animált figurákkal, és így szeretnék a tévésorozatból és a videojátékokból ismert figurákat mozivászonra álmodni.

Bár maguk a karakterek szeretnivalóan debilek, önmagukban valószínűleg nem tudnák elvinni a hátukon az egész estés filmet, így jó döntésnek tűnik az élő szereplők bevonása. A tévésorozatot, amely a Nickelodeon műsorában érhető el és a Rabbids Invasion névre hallgat, több mint 165 millió alkalommal tekintették meg az elmúlt 5 hónapban, ami azt jelenti, hogy átlagban 2 millió néző ül le elé epizódonként.

A Rabbids-mánia meglovagolása logikus lépésnek tűnik a Ubisoft részéről, hiszen már szinte mindenféle formátumban megjelentették őket. A videojátékokon túlmenően voltak rájuk alapuló képregények, gyűjthető figurák, szóróajándékok, mobiljátékok, és a televízióműsor mellett már vidámparki élményeket is társíthaunk hozzájuk, hiszen a francia Futuroscope élménypark egyik látványossága lett a Rabbids-időgép.

Translate »