Oldal kiválasztása

PlayStation 4 launch party az Allee-ban

PlayStation 4 launch party az Allee-ban
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A 22 órától kezdődő eseményre az előrendelők mellett azoknak is érdemes ellátogatniuk, akiknek eddig reménytelennek tűnt, hogy karácsony előtt megvehessék a legújabb PlayStation-konzolt.

A játékkonzol magyarországi bemutatásának napja december 13. A játékosok először az Allee bevásárlóközpontban található 576 KByte boltban juthatnak hozzá a PS4-hez a december 12-én megtartott éjféli nyitva tartás során. A Sony jóvoltából az előrendelőkön kívül a rendezvényen a leggyorsabb regisztrálók jelentős része is megvásárolhatja a PS4-et.

A helyszínen emellett 100 játékosnak lehetősége lesz 10 000 forint értékű limitált előrendelői kártyát vásárolnia, amellyel egyrészt garantáltan bekerül a következő, január második felében várható szállítmány vásárlói közé, másrészt az 576 KByte üzletekben egy éven keresztül 5% kedvezményt kap minden, a Sony Magyarország által forgalmazott játék árából.

Az éjféli nyitást megelőzően már tesztelhetők lesznek az új konzolok, emellett versenyek, PlayStation kvíz és tombola is szórakoztatja majd a várakozókat, melyek során különböző PlayStation relikviák és értékes ajándékok találnak gazdára. Emellett PlayStation-rajongó hírességek is felbukkannak majd.

A konzolról készült tesztünket itt olvashatjátok.

Hozzászólások

Translate »