Oldal kiválasztása

PlayIT Show – hatalmas akciók és előzetes játékfoglalás

PlayIT Show – hatalmas akciók és előzetes játékfoglalás
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az ország legnagyobb játékos eseménye december 1-jén újra megnyitja kapuit, és a legújabb hardver- és játékbemutatók, izgalmas versenyek mellett hatalmas akciókkal is várja a látogatókat.

A 2013-as év legnagyobb címei, többek között a csak pár hete megjelent Call of Duty: Ghosts, az Assassin’s Creed IV: Black Flag, a Battlefield 4 vagy épp a Batman: Arkham Origins mellett számos remek játék és kiegészítő szerezhető be akár 50-70%-os kedvezménnyel. Idén ráadásul háromféle elővételes jegykonstrukció közül lehetett választani: a normál belépő mellett a PlayIT rajongóinak a limitált példányszámban forgalmazott Deluxe és Collector’s Edition jegyeket is lehetőségük nyílt vásárolni, amelyekkel különféle előnyhöz juthattak.

Kattints a képre az akciós játékok teljes listájáért.

A „prémium” kategóriás belépőt vásárló vendégek számára november 15-e és 17-e között a bolt.playit.hu címen játékfoglaló webshop nyílik, ahol a PlayIT-es akciók közül kiválaszthatják a nekik tetszőt, majd kényelmesen, otthonról lerendelhetik azokat a termékeket, amelyeket a helyszínen, nevükre összekészítve át is vehetnek. A megrendeléshez csupán a jegy hátulján szereplő (Ticket Expressen vásárolt jegyek esetében e-mailben kapott) kódot kell beütniük a vásárláskor, és máris magukénak tudhatják az akciós termékeket, így például a 6990 forintot érő Xbox Live pontkártyát, amelyet az akciónak köszönhetően csupán 3499 forintért vásároltak meg.
 
A PlayIT Show 2013. december elsején, délelőtt 10 órától este 9 óráig, a budapesti SYMA Csarnok ’A’ épületében látogatható. Az akciós árak kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen érvényesek, így minden játékfanatikusnak érdemes kilátogatnia az eseményre. És nem csak a kedvezmények miatt: aki belép a PlayIT-re, annak garantáltan rengeteg élményben és ajándékban lesz része!
 
További részletekért keresd fel a PlayIT Show weboldalát.

Hozzászólások

Translate »