Oldal kiválasztása

PlayIT magazin – amikor a gamermagazinok és a gamerek összefognak

PlayIT magazin – amikor a gamermagazinok és a gamerek összefognak
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Magyarország legnagyobb játék- és informatikai rendezvényének hivatalos magazinja megjelent. Egy olyan újság, amilyenre még nem volt példa a hazai játék- és médiatörténelemben.

Idén a PlayIT Show új helyszínen, Közép-Kelet-Európa legnagyobb rendezvényeként nyitja meg kapuit december 1-jén, a szervezők komoly szándékait pedig az is jól mutatja, hogy a hazai gamermagazinok jeles képviselőit és profi játékosait sikerült összekovácsolni, akik közös erővel hozták létre a most megjelent PlayIT magazint.

A PlayIT Show hivatalos kiadványa a játékokról, a next-gen konzolokról, a hardverekről, ajánlókkal és vásárlási tanácsadókkal, hasznos és szórakoztató formában számol be, így az idei és a jövő év összes fontos játékmegjelenését és termékét egyetlen újságban megtalálhatjátok. Ilyen szakmai összefogásra még nem volt példa egy magazin (és persze a PlayIT Show) kapcsán: a hazai szaksajtó válogatott írói, valamint rajongói oldalak készítői és profi e-sportolók töltöttek meg 164 oldalt izgalmas és érdekes tartalommal a játékvilágról. A GameStar, a Gamer 365, a Gamechannel, a Gamekapocs, a Playdome, az IDDQD, a Játékok.hu és a PC World magazin stábja is részt vett a közös munkában, valamint olyan ismert gamerek is közreműködtek, mint DNA (Esport), Bazsowicz (Esport), Underyx (TF2), Gabu (FIFA, Esport), Bone_DaDDy (COD), Darc1n (Starcraft2, Diablo3, Hearthstone), GaBoO (Stracraft2), tRUStY (WoT), Wizard (LOL), Dunpy (Dota2) és Drang (Battlefield).

A képre kattintva nagyobb méret érhető el.

A PlayIT magazin megvásárolható 2013. október 4-étől az újságárusoknál, valamint a budapesti 576 Kbyte üzletekben (október közepétől az összes 576 Kbyte üzletben országszerte). Az újság ára 1495 Ft. Amennyiben az 576 Kbyte üzletekben PlayIT jegy vásárlásával egy időben veszed meg a magazint vagy a már megvásárolt belépődet felmutatod, az újság 999 Ft-os áron lehet a tiéd.

Translate »