Oldal kiválasztása

DriveClub – Újabb részletek az Evoluiton ingyenes versenyjátékáról

DriveClub – Újabb részletek az Evoluiton ingyenes versenyjátékáról
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Evolution Studios vadonatúj részleteket osztott meg a PlayStation 4-exkluzív, ingyenesen beszerezhető versenyjátékáról, a DriveClubról.

Mint ismeretes, a DriveClub kétféle változatban lesz majd beszerezhető. A teljes kiadvány mellett ugyanis ingyen is elérhető lesz az Evolution Studios játéka. Ehhez érvényes PlayStation Plus előfizetésre lesz csak szükségünk, a szolgáltatás keretén belül ugyanis a PS4 premierjekor ingyenesen letölthetővé válik majd a DriveClub.

:galeria:

Utóbbi változat azonban sok mindenben kevesebbet nyújt majd, de némi extra pénzmag ellenében bármikor megvehetjük a játék teljes digitális változatát. A játék dizájnjáért felelős Paul Rustchynsky egy friss fórumbejegyzésben megerősítette, ennek árcéduáját hamarosan bejelentik majd. Ugyanebből a bejegyzésből az is kiderült, hogy a PS Plus-os verzióhoz kapunk platinum trófeákat, viszont jó pár helyszín és járgány nem lesz elérhető. Ellenben mindkét változatból nélkülöznünk kell az osztott képernyős módot, cserébe viszont kapunk majd fotómódot. Lehetőségünk lesz videókat is rögzíteni és azokat megosztani, de a fejlesztők állítólag dolgoznak egy olyan alternatív megoldáson, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt publikáljuk alkotásainkat. És ami a legfontosabb, ha PS+-os változatot teljessé tesszük, a későbbiekben nem lesz már szükségünk PS+ előfizetésre.

Translate »