Oldal kiválasztása

Deus Ex: The Fall – Mobilokra és tabletekre

Deus Ex: The Fall – Mobilokra és tabletekre

Bár sokan azt hittük a Deus Ex: Human Revolutionhöz hasonló folytatást kapunk majd a Deus Ex: The Fall személyében, erre már biztosan nem kerül sor. Az új epizód kizárólag tabletekre és mobileszközökre fog megjelenni.

A Deus Ex: The Fall 2027-ben játszódik, a technológia, a tudomány és az augmentációk aranykorában, ezzel egyszerre azonban a társadalmi szakadékok és globális konspirációk ideje is megkezdődik. A háttérben hatalmas vállalatok irányítják a szálakat, köztük a kormányokkal, miközben bevételük jelentős részét a drog adja, az augmentáltak többsége anélkül ugyanis képtelen létezni. Ebbe a káoszba csöppen bele Ben Saxon, korábbi SAS zsoldos, akit elárul korábbi munkaadója, a Tyrantok, így kezdetét veszi a hajsza. Ez a háború azonban nem csak Saxonról, de az emberiségről is szól.

:galeria:

A játék egyébként az itthon is kapható Deus Ex: Ikarusz hatás regényt veszi alapul, annak a  történetével és karaktereivel dolgozik, s lényegében annak a direkt folytatása lesz. A fejlesztést a Square Enix mobileszközökre fejlesztő csapata végzi, az Eidos Montreal bevonásával.

A Deus Ex: The Fall most nyáron fog megjelenni, 5,99 euró ellenében.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »