Oldal kiválasztása

Worms Clan Wars – bejelentés

Worms Clan Wars – bejelentés
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Team17 újra elővette a kukacos történetet, és egy kis csavarral vadonatúj egyjátékos és multiplayer mókára hívja a játék rajongóit.

A Clan Wars hasonló játékmenetet kínál, mint az eddigi Worms-játékok, ám ezúttal nem egyedül szállhatunk harcba kedvenc kukacaink oldalán, hanem klánokba csoportosulva. A Team17 valószínűleg észlelte, hogy a közösségi játékokban rejlik a siker, ráadásul egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az e-sportok, így az eredeti játékötletet számos közösségi funkcióval turbózták fel, többek között a WormNET-tel, amely segítségével nem csupán beszélgethetünk a többi játékossal, de új tagokat is toborozhatunk saját klánunkba.

:galeria:

A testreszabhatóság jegyeit szinte minden szinte magán hordozza az új Worms, hiszen nem csupán klánunknak adhatunk teljesen egyedi arculatot, de magába a játékba is importálhatjuk kedvenc tárgyainkat a Steam Workshop segítségével. Az eseményeket és a fontos meccsek állását egy webes portál, illetve a mobiltelefonokra elérhető alkalmazás segítségével követhetjük nyomon.

Az egyjátékos módot sem hagyták ki a lehetőségek közül a készítők, így a történeti módban most először találkozhatunk a fizika törvényeinek engedelmeskedő pályaelemekkel és különböző gépezetekkel, ráadásul nem csupán a pusztításon lesz a hangsúly, hiszen feladatink közé tartozik majd például, hogy megmentsük társainkat a rájuk veselkedő halálos csapdáktól. Ráadásul a pályák az eddiginél 30%-kal nagyobbak lesznek. A játék 3D-s grafikával rendelkezik majd, ám a játékmenet a megszokott 2D-ben zajlik majd. Kizárólag PC-re jelenik meg, valamikor a harmadik negyedév során.

Hozzászólások

Translate »