Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Visszatér a Colin McRae Rally?

FRISSÍTVE: Visszatér a Colin McRae Rally?
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Codemasters kommunikációs igazgatója, Rich Eddy a Twitteren közzé tett két friss bejegyzése szerint a brit stúdió visszanyúl régi klasszikusához, a Colin McRae Rally-hoz.

A Codemasters kommunikációs igazgatója, Rich Eddy egyik Twitter-bejegyzésében egy képet posztolt, rajta a jól ismert Ford Focus WRC-vel, alatta pedig egy dátummal, ami a holnapi napra utal. Ezt követően érkezett még egy bejegyzés, ebben pedig arról ír Eddy, hogy a dátum egy holnapi bejelentést takar, egy olyan játékot, ami sok régi szép emléket hozott vissza számukra.

 

[FRISSÍTÉS]

A visszatérés kizárólag iOS-ra értendő. A játék iPhone-ra és iPadre készül, lesz benne harminc különböző állomás, köztük Görögország csodálatos hegyvidékeivel vagy Korzika szűk utcáival. A járgányok között találjuk majd a Subaru Imprezát, a Mitsubishi Lancer Evolution VI-ot, a Lancia Stratos-t és Colin McRae Ford Focus-át is. Lesz számos játékmód, köztük a gyors versenyekkel vagy a teljes bajnoksággal, az irányítás pedig erősen építkezik majd az érintőkijelzőre.

 

[FRISSÍTÉS]

És már videónk is van:

Hozzászólások

Translate »