Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: E3 2013 – Titokban bemutatkozott a Fallout 4?

FRISSÍTVE: E3 2013 – Titokban bemutatkozott a Fallout 4?
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Bethesda állítólag zárt ajtók mögött lerántotta a leplet a Fallout 4-ről. A rövid, alig fél perces bemutató mellett néhány részletet is megosztott a csapat a jelenlévőkkel.

A Bethesda zárt ajtós prezentációján mutatkozott be a Fallout 4, amiről a jelenlévők egy 37 másodperces trailert, majd egy közel 45 perces előadást láthattak, hallhattak. Utóbbit maga Pete Hines tartotta, aki többek között elárulta, a játékot 2011 óta készítik, kezdetben egy kisebb csapattal, akkoriban ugyanis mindenki a Skyrimmel volt elfoglalva. A munkálatok végül 2013 februárjában kezdek felpörögni, s tulajdonképpen már minden erőforrást rállítottak a Fallout 4-re. Nem lesz benne multiplayer, cserébe viszont kapunk egy lokális kooperatív módot. A játék története a poszt-apokaliptikus Bostonban, illetve Somerville, Cambridge, Arlington és azok környékén játszódik.

A játék PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, a hivatalos bejelentésre pedig a jövő évi E3 előtt kerülhet sor. A megjelenést 2015 októberére datálja a Bethesda.

 

[FRISSÍTÉS]

A Bethesda eljutatott egy hivatalos közleményt a Kotakunak, amiben cáfolják, hogy zárt ajtók mögött bemutatták volna a Fallout 4-et. A kommüniké szerint csak három játékot állítottak ki az E3-on, a Wolfenstein: The New Ordert, a The Elder Scrolls Online-t és a The Evil Withint.

Hozzászólások

Translate »