Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Árulás – Jövő héttől megvásárolható

Assassin’s Creed: Árulás – Jövő héttől megvásárolható
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő héten újabb epizóddal bővül az Assassin’s Creed könyvsorozat. A Fumax kiadásában fordított Árulás péntektől lesz megvásárolható, az új rész pedig Haytham Kenway történetét meséli el.

„Kiváló kardforgató vagyok, arra születtem, hogy osszam a halált. Örömet ugyan nem lelek benne, viszont igen jól csinálom."

London, 1735. Haytham Kenwayt azóta vívásra tanították, amióta csak elbírta a kardot. Amikor fegyveresek rontanak a családi otthonra, hogy meggyilkolják apját és elrabolják nővérét, a gyermek, anyja védelmében, végez az egyik támadóval.

A magára maradt fiút, akit bosszúvágy emészt, titokzatos mentor veszi magához, és kíméletlen gyilkost farag belőle, hogy felhasználhassa saját céljaira. Küldetései során Haytham nem bízhat senkiben, és mindent meg kell kérdőjeleznie, amiben valaha is hitt.

Az összeesküvések és árulások kibogozhatatlan szövevénye magával rántja Haythamet az orgyilkosok és a templomosok évszázados harcába. Talán nem is azt az utat járja, amelyet apja, Edward szánt neki?

A kötet első 30 oldalába itt tudsz beleolvasni. A könyv ára 3790 FT lesz, de most akár kedvezményesen is előrendelheted.

Translate »