Oldal kiválasztása

Battlefield 4 – Visszatér a Commander mód

Battlefield 4 – Visszatér a Commander mód

Minden jel szerint igaznak bizonyultak a korai Battlefield 4 szóbeszédek, egy nem rég napvilágot látott Batllefield 4 promóciós poszteren ugyanis jól kivehető, hogy három frakció lesz a játékban, s visszatér egy régi játékmód is.

Késő délelőtt bejárta a világhálót a tengerentúli GameSpot egyik friss promóciós anyaga, ami nem mást hirdetett, mint a Battlefield 4-et. Ez még önmagában nem igazán tekinthető érdekesnek, de a lentebb látható képen jól kivehető, hogy az október végére datált negyedik részben három játszható frakció lesz (Kína, oroszok, USA), az előrendelők ingyen kapják meg a Battlefield 4 első letölthető kiegészítőjét, továbbá az is leolvasható a promóciós képről, hogy visszatér a Battlefiled 2-ben bemutatkozó Commander mód, ami lehetővé teszi, hogy madártávlatból, amolyan RTS-stílusban irányítsuk például a járműveket.

A Battlefield 4 a legfrissebb szóbeszédek szerint október harmincegyedikén jelenik meg, PC mellett PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, illetve az új Xbox-ra.

Translate »