Oldal kiválasztása

CastleStorm multiplayer játékmódok

CastleStorm multiplayer játékmódok
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ahogy közeleg a tavaszi megjelenés ideje, úgy jelenik meg egyre több információ a 2D-s valósidejű stratégiai játékról.

A magyar illetőségű Zen Studios készített egy videót az XBOX Live Arcade közössége által elérhető multiplayer és co-op játékmódokról, amelyeket az alábbiakban meg is tekinthettek:

A három különböző játékmód osztott képernyőn vagy online multiplayer formájában lesz játszható. A multiban véghezvitt eredmények teljesen külön lesznek kezelve az egyjátékos kampánytól, ráadásul a játékosok az online játék során egyedi készítésű kastélyaikat használhatják a csaták során.

  • 1 vs. 1 osztott képernyős játékmód: ebben a módban egyszerűen csak le kell győznünk az ellenfelet annak kastélyának lerombolásával.
  • Survival Co-op: ebben a módban két játékost szövetkezik, és megpróbálnak ellenállni az ellenséges támadásoknak. A játék során fontos a jó időzítés és a pontos célzás, ugyanis ügyelni kell ara, hogy saját egységeink ne essenek a baráti tűz áldozatául.
  • Last Stand Co-op játékmód: ezekben a játékokban a felhasználók a kastélyok helyett egy-egy hőst irányítanak, és az ő segítségükkel szállnak szembe az ellenséges hadakkal. A cél az, hogy minél tovább sikerüljön életben maradni.

Hozzászólások

Translate »