Oldal kiválasztása

The Last of Us – 12-16 órás játékidővel

The Last of Us – 12-16 órás játékidővel
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Naughty Dog közösségi munkatársa, Arne Meyer az EvolveEntnek adott videóinterjúban elmondta, a The Last of Us kampánya nagyjából 12-16 órás játékidővel bír majd.

Meyer a videóinterjúban elárulta, a The Last of Us végleges játékidejét leginkább az határozza meg, milyen játékstílusban játsszuk végig a kampányt. Lehetőségünk lesz mindent felfedezni, ha pedig kerülni szeretnénk az akciót, akkor lopakodhatunk, az új tárgyak megszerezéséért pedig guberálnunk kell. Ha viszont az akciót részesítjük előnyben, akkor arra is lehetőségünk lesz, s közvetlenül is felvehetjük a kesztyűt az ellenfelekkel szemben. A játékidő ennek megfelelően a 12-16 órát biztosan eléri, de ennél akár többre is rúghat majd.

A közösségi munkatárs emellett azt is megerősítette, a játékhoz készülő DLC-k mindegyike a multiplayer módot bővíti csak, a kampány nem kap kiegészítőket.

A The Last of Us két főhősének, Ellie-nek és Joelnek a története kisebb halasztást követően június tizennegyedikén veszi kezdetét, kizárólag PlayStation 3-on.

Translate »