Második alkalommal lesz lehetőségetek megjelenés előtt kipróbálni az új SimCity-t, a következő 24 órás zárt bétatesztre ugyanis február 16–17-én kerül sor.

Idézzük a sajtólevelet:

"Készülj fel, hogy megszerezd, ami jár: hamarosan megkezdődik a küzdelem a SimCityTM parcelláiért! A Maxis örömmel jelenti be, hogy elkészült a SimCity végleges változata, és megkezdődött a lemezek gyártása. A városépítő játékok királya hazánkban március 7-én jelenik meg PC platformra.

A SimCity megjelenését egyre növekvő várakozás övezi a játékosok körében. Annak érdekében, hogy minél több rajongó kaphasson ízelítőt a játékból megjelenése előtt, a Maxis büszkén jelenti be, hogy hamarosan újabb SimCity zárt bétateszt kezdődik. A második SimCity zárt bétateszt február 16 és 17 között zajlik majd, és a januárban rajongók sokaságát megörvendeztető egyórás játékmenet-bemutató továbbfejlesztett változatát fogja tartalmazni. Azok a játékosok, akik még nem regisztráltak a bétatesztre, a www.simcity.com/beta címen megtehetik, hogy ők is kivegyék a részüket a SimCity munkálataiból. Siessetek, a regisztrációs időszak február 11-én, 15:00-kor véget ér!

SimCity az új GlassBox játékmotornak köszönhetően páratlan mélységű szimulációt ígér, amelyben minden szimulált, a városban élő simektől a régió településein végigáramló utolsó kilowatt áramig. A makettszerű világ és a szimuláció mélysége a sorozat történetének leginteraktívabb és legszemélyesebb SimCity játékává teszik az új kiadást. A kiadvány emellett a valaha készített legnagyobb szabású városszimuláció is egyben, amelyben a régióalapú játék minden eddiginél nagyobb játszóteret biztosít. A játékosoknak többé nem kell megelégedniük egyetlen várossal: egyszerre akár 16 települést is irányíthatnak, amelyek mindegyike más-más specializációval bír – minden csak rajtuk múlik!

A többszemélyes játék bevezetése szintén újdonság a sorozat történetében. Ez új dimenziót kölcsönöz az élménynek, hiszen a felhasználó döntései immár a várost és a régiót egyaránt érintik, így a játék az eredmények elérése érdekében folytatott együttműködés és versengés teljesen új módját hozza el. Végül, de nem utolsósorban: a SimCity élő szolgáltatás, amely valós idejű frissítéseket szimulál és oszt meg a játékossal új kihívások és eredmények formájában. A Maxis ezen az új platformon keresztül az új játékösszetevők és tartalmak folyamatos biztosításáról is gondoskodhat. Akár egyedül, akár a barátaikkal vagy a világ többi részével játszanak a felhasználók, a SimCity korlátlan lehetőségeket ígér. Hamarosan megkezdődik a jövendő polgármestereinek toborzása. Milyen polgármester válik belőled?

A SimCity világának legfrissebb híreiért, illetve a játék előrendeléséért látogass el a www.SimCity.com/hu_HU és a https://www.facebook.com/electronicarts.hu címre!"

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás