Oldal kiválasztása

Wall Street Journal – PS3 játékokat streamelhetünk majd a PlayStation 4-gyel

Wall Street Journal –  PS3 játékokat streamelhetünk majd a PlayStation 4-gyel

Úgy néz ki, hogy amíg az Xbox 360 utódja esetében nem biztos, hogy megoldott lesz a visszafelé-kompatibilitás, addig a Sony ezt a problémát a tavaly felvásárolt Gaikai cloud-alapú játékszolgáltatással igyekszik kiküszöbölni.

A Wall Street Journal névtelen, de biztos forrásra hivatkozva állítja, a Sony jövő héten nem csak a PlayStation 4-et mutatja be, hanem a konzol egyik olyan új szolgáltatását is, ami lehetővé tenné a streamelhető PS3-as játékok elérését.

Mint ismeretes, a japán óriás tavaly 380 millió dollárért vásárolta meg a Gaikai-t, a felhú-alapú játékszolgáltatást, s úgy tűnik, ez nem a véletlen műve volt. A neves lap arról ír, hogy a technológia segítségével minden eddigi PlayStation 3-as játék elérhető lesz az interneten keresztül, míg a PS4-es címek továbbra is lemezes formában jelennének meg.

Bármi is igaz a hírből, február huszonegyedikére virradóra minden bizonnyal okosabbak leszünk, a New York-i PlayStation Meetingen ugyanis valószínűleg számos részlettel előáll majd a Sony.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »