Oldal kiválasztása

Kiemelkedő hazai gamer és memóriatuning eredmények a Kingston Technology támogatásával

Kiemelkedő hazai gamer és memóriatuning eredmények a Kingston Technology támogatásával
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén is megrendezték a DreamHack Winter rendezvényt, ahol a Team ROCK Kingston csapata képviselte hazánkat. A a svédországi Jönköpingben rendezett eseményen harmadik helyen végeztek hazánk fiai.

Idézzük a sajtólevelet:

"A Kingston Technology által támogatott magyar gamer csapat, a Team ROCK.Kingston harmadik helyen végzett a DreamHack Winter dobogóján Battlefield 3 kategóriában. A fesztiválon idén először indult csapat 12 500 svéd koronával térhetett haza. A DreamHack Winter 2012 rendezvényt november 22-25. között rendezték meg a svédországi Jönköpingben, melyen ez alkalomból a Kingston Technology négy professzionális csapattal egyesítette erőit.

A gamer bronzérem mellett a Kingston hazai memóriatuning eredménnyel is büszkélkedhet: a Gigabyte által megrendezett december 7-i overclocking partin magyar világrekord született. Subaruwrc és over@locker886 folyékony nitrogén segítségével tettek kísérletet a memóriák órajelének szélsőséges mértékű növelésére, melynek eredményeképp sikerült megdönteniük a Hungarian Single Card 3d06 rekordot 44786 3DMarks ponttal. A Kingston HyperX Predator memóriákkal és HyperX 3K SSD-kel támogatta az órajelekért harcba szállt tuningosokat."

Translate »