Oldal kiválasztása

Jön az Xbox TV, jövő ősszel jön az új Xbox?

Jön az Xbox TV, jövő ősszel jön az új Xbox?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A The Verge információi szerint a Microsoft a jövőben szeretné szélesebb körben népszerűsíteni Xbox brandjét, így az új Xbox konzol mellett elindulhat az Xbox TV is, ami a régóta pletykált Apple TV-nek állíthat majd konkurenciát.

Nem rég a Microsofthoz közel álló forrásokra hivatkozva arról számolt be a The Verge, hogy jövőre mutatkozhat be az Xbox TV, ami tulajdonképpen egy lecsupaszított Xbox lenne, amolyan set-top-box kivitelben. Mindez azt jelenti, hogy az új Xbox lényegében egy olyan multimédiás eszköz lenne, ami alapvetően médiatartalmakra koncentrálna, így főleg TV-s és filmes és zenés szolgáltatások, valamint  casual játékok lennének elérhetőek rajta. Az eszközön a Windows 8 egy módosított változata futna, s tulajdonképpen része lenne a jövő évben érkező next-gen Xbox koncepciónak, azaz lenne egy kifejezetten játékosoknak készített konzol, és egy egyszerűbb, médiatartalmakra kihegyezett változat is.

 

Ha már az új Xbox szóba került, akkor a Bloomberg a napokban arról írt, hogy belsős, névtelen források állítják, az Xbox következő generációja még a karácsonyi szezon előtt, vagyis valamikor az ősz folyamán, november közepén a boltokba kerülhet

Translate »