Oldal kiválasztása

Divinity Anthology Collector’s Edition bejelentés

Divinity Anthology Collector’s Edition bejelentés
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Divinity sorozat, amit a Larian Studios egy limitált ideig értékesített Divinity Anthology Collector’s Editionnel ünnepel meg.

Tizedik születésnapját ünnepli idén a Divinity sorozat, így a játék mögött álló Larian Studios egy gyűjteményes kollekciót dob majd piacra, limitált darabszámban.

A Divinity Anthology Collector’s Edition tartalmazni fogja a Divine Divinity, Beyond Divinity és Divinity II: Developer’s Cut játékokat, ráadásul mindegyik DRM mentes lesz. A csomagban megtaláljuk még a Kirill Pokrovsky komponálta két soundtrack lemezt, egy 130 oldalas, Developer’s Journal című könyvet, ami a Larian Studios tizenötéves történetét meséli el, két duplaoldalas plakátot, két, in-game cuccokat kínáló letöltőkódot a 2013-ban megjelenő Divinity: Dragon Commander és Divinity: Original Sin játékokhoz, valamint öntapadó matricákat. A kiadványból mindössze 25 000 darab kerül forgalomba, többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Oroszországban, Svédországban, Dél-Afrikában és az Egyesült Királyságban. Ezenkívül megvásárolható lesz a Steamen és a csapattól is átvehetjük saját példányunkat. A pakk 29,99 euróba fog kerülni.

Translate »