Oldal kiválasztása

Elindult a Nintendo.hu

Elindult a Nintendo.hu
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai napon a Stadlbauer Kft. gondozásában elindult a Nintendo termékeivel, újdonságaival foglalkozó magyar nyelvű hivatalos honlap, a www.nintendo.hu.

Idézzük a sajtólevelet:

"A honlap indulásával a Nintendo új asztali konzoljának premierjére készülünk, hiszen a weboldal látogatói mindent megtudhatnak a Wii U-ról és a Nintendo Magyarországon forgalomba kerülő termékeiről. A Wii U mellett a jelenleg is kapható Nintendo konzolokról (Wii, Nintendo DS és Nintendo 3DS), a forgalomban lévő Nintendo valamint a SEGA kiadásában megjelenő videojátékokról található részletes információ, magyar nyelven.

 

A honlap célja nem más, mint hogy tájékoztassa a Nintendo márka rajongóit a hazai megjelenésekről, a platformokról és az itthoni boltokban is elérhető Nintendo kínálatról! Videókkal és képgalériákkal ellátott dedikált aloldalakon olvashatunk kedvenc játékainkról, valamint az összes hivatalos Nintendo közlemény is megtalálható lesz a hírek szekcióban az összes hazai vonatkozású információval együtt. Az oldal tartalma tehát folyamatosan bővül, így reméljük sokan visszatérnek majd a jövőben is.

 

A weboldal üzemeltetője a Stadlbauer Kft., a Nintendo hivatalos magyarországi forgalmazója, így a www.nintendo.hu oldalon mindig naprakész és hazánkra érvényes hivatalos információkat találhattok majd."

Translate »