Oldal kiválasztása

DmC Devil May Cry – Előrendelési akciók és trailerek

DmC Devil May Cry – Előrendelési akciók és trailerek
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az új Devil May Cry játék megjelenése még odébb van, de az Amazon, a Gamestop és a Best Buy már meghirdette az előrendelői akcióit. Természetesen mindegyik csomag saját extrákat tartalmaz.

A három legnagyobb online piactér már meghirdette a saját előrendelői csomagját a 2013 elejére datált DmC Devil May Cry-ra. A három csomag annyiban megegyezik, hogy mindegyikhez jár egyedi fegyverzet, illetve egy plusz extra, ami eladónként változik. Így aki az Amazontól rendel, az a Bone Pack-et kapja, amivel az elhullott ellenfelek után járó orbokat gyűjtheti gyorsabban, a Gamestop vásárlóinak a Samurai Pack készül amiben extra karakterfejlesztési pontokat találnak a játékosok, míg azok akik a Best Buy-nál vásárolnak, a Gold Pack-et kapjá, amiben az egyedi Item Finder fejlesztés lapul, ami a megtalálható tárgyak számát és minőségét növeli majd jelentősen.

Alább megtaláljátok mindhárom csomag trailerét. A DmC Devil May Cry 2013 január 15-én kerül a boltokba PS3 és X360 platformokon, majd valamivel később érkezik egy PC-s változat is. Ez utóbbi pontos megjelenési dátumát egyelőre balladai homály fedi.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »