Oldal kiválasztása

Halo 4 – Október 18-án mutatják be a Launch trailert

Halo 4 – Október 18-án mutatják be a Launch trailert

A Microsoft és a 343 Industries ma bejelentette, hogy a Halo széria negyedik felvonásához készített launch trailert mikor és hol tekintheti meg először a nagyérdemű. És az eddigi információk alapján semmit nem bíznak a véletlenre.

A Microsoft és a 343 Industries nem kevés energiát fektet abba, hogy a Halo sorozat, mint az utóbbi évek egyik legsikeresebb franchise-za köré mesterien megkreált világot építsen. Ennek jegyében megjelentek már könyvek és volt élőszereplős sorozat is, s a mai napon bejelentették, hogy a soron következő, negyedik epizód megjelenését felkonferáló kedvcsinálóért olyan emberek felelnek, mint David Fincher, rendező (Harcosok Klubja, A tetovált lány), és a látványfelelős Tim Miller (Scott Pilgrim a világ ellen, A teovált lány).

:galeria:

Mindkét úriember az amerikai filmgyártás jelenlegi élvonalát képviseli, s feltett szándékuk, hogy a kedvcsináló két percében igazi hollywoodi minőséggel szórakoztassák a játékosokat. Az egyébként "Scanned" néven futó trailert Prágában forgatták, s Master Chief múltjából eddig soha nem látott jeleneteken túl kapunk egy kis ízelítőt a negyedik részben ránk váró kalandok hátteréből is.

A Scanned első ízben az amerikai NBC csatornán lesz látható október 18-án a “Late Night with Jimmy Fallon” című show szünetében, majd november 6-án, közvetlenül a Halo 4 megejelenése előtt, elérhetővé válik a Halo Waypointon és az Xbox YouTube csatornán is.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »