Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Guild Wars 2 nyereményjáték

FRISSÍTVE: Guild Wars 2 nyereményjáték
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Legújabb nyereményjátékunkban néhány igazán különleges relikviát nyerhettek, amik csak arra várnak, hogy egy vérbeli GW2-rajongó gyűjteményébe kerülhessenek.

Aktuális játékunkban 3 db Steelseries egérpadot és 5 db pólót sorsolunk ki (L és XL méretben). Ahogy előző játékunkban, most is dupla esélyt biztosítunk olvasóinknak a nyerésre, azaz lehet jelentkezni a nyereményekre itt is és a Facebook-oldalon is. A részletekért olvassátok el az alábbi útmutatót.

 

A játék menete:

  • a profilodhoz tartoznia kell profilképnek (ha még nincs ilyened, kattints ide)
  • az alábbiakban egy hozzászólásban írd meg, hogy melyik nyereményre pályázol (egérpad VAGY póló L-es méretben VAGY póló XL-es méretben) – egy felhasználó csak egy nyereményt jelölhet meg és csak egy hozzászólást írhat
  • látogass el Facebook-oldalunk ezen híréhez, és miután "lájkoltad" azt, szintén egy hozzászólásban írd le a fenti nyeremények egyikét – egy felhasználó csak egy nyereményt jelölhet meg és csak egy hozzászólást írhat

Ha mindkét helyen elhelyezel egy-egy hozzászólást, csak rajtad áll, hogy megduplázod az esélyeidet, és mindkét helyen ugyanazt a nyereményt jelölöd meg (ilyenkor a neved kétszer fog szerepelni a kalapban az adott nyeremény sorsolásakor), vagy pedig inkább két különböző nyereményt jelölsz meg (így nagyon szerencsés esetben akár még két nyereményt is hazavihetsz, de legalábbis két különböző sorsoláson veszel részt).

Sorsolás: 2012. szeptember 30.

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

 

[FRISSÍTÉS]

Az egérpadok nyertesei: Stalki, szkajt és xAvalanchex.
L-es pólót nyert: Provi, Rozmán Dániel, Áron Endre Sándor
XL-es pólót nyert: Mile Nikolett, angrod
 
A nyerteseket e-mailen vagy Facebookon keresztül értesítettük. Gratulálunk!
Translate »