Oldal kiválasztása

Bioshock: Infinite – Törölve a multiplayer mód?

Bioshock: Infinite – Törölve a multiplayer mód?

Mostanság rájár a rúd az Irrational Games-re és készülő játékukra, a Bioshock: Infinite-re. Most úgy tűnik, a korábban bejelentett multiplayer módból nem lesz semmi.

A hét elején erősítette meg az Irrational Games, hogy az elmúlt időszakban több vezető beosztású munkatársuktól is elköszöntek, a távozók ugyanis új kihívásokat kerestek, s más csapatoknál folytatják munkájukat. Ken Levine igyekezett tűzet oltani a hír hallatán, s elmondta, semmi ok az aggodalomra, a játék jövő évre áttolt megjelenése és a mostani távozások nincsenek összefüggésben.

 

Aztán ma reggel a Kotaku megszellőztette, hogy kukába került a Bioshock: Infinite korábban megerősített multiplayer porciója, vagy legalábbis annak két kooperatív-alapú játékmódja. Az egyik például egy játék a játékban tower defense lett volna, ahol egy összezsugorított főhősként egy régi időket idéző árkád gépbe pattanve kellett volna a hullámokban özönlő, játékszerű ellenfeleket visszatartani. A másik mód "Spec-Ops" néven futott volna, és itt csapatba verődve kellett volna a kampány pályái ihlette helyszíneken elfognunk a rosszfiúkat.

 

A spekulációra Ken Levine csak annyit mondott, hogy korábban is elmondta már, a csapat mindig kísérletezik dolgokkal, de ezek csak akkor kerülnek a végleges változatba, ha azok elérik a kívánt minőséget.

 

A Bioshock: Infinite 2013. február huszonhatodikán jelenik meg, PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »