Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed III – Nem lesz béta, PS3 exkluzív tartalom

Assassin’s Creed III – Nem lesz béta, PS3 exkluzív tartalom

Damien Kieken, az Assassin’s Creed III multiplayer komponensének direktora az Xboxgamezone-nak adott interjúban megerősítette, a Brotherhood és a Revelations után nem kapunk multiplayer bétát.

A Brotherhood és a Revelations epizódok után az Assassin's Creed III esetében nem kapunk kipróbálható többjátékos bétát. A szomorú hírt a multiplayer porciót készítő Ubisoft Annecy direktora, Damien Kieken jelentette be, aki az Xboxgamezone-nak adott interjúban elmondta, a bétateszt remek lehetőség lenne arra, hogy a rajongók visszajelzései alapján továbbcsiszolják a következő számozott epizód megújuló multiplayer komponensét, de ez rengeteg időbe és erőforrásba kerülne, amiket inkább a játék polírozására használnak fel.

 

A szomorú hírre szerencsére jutott egy pozitív is, aminek leginkább a PlayStation 3 tulajok fognak örülni, tegnap ugyanis az Amazon lerántotta a leplet a játék borítójáról, amelyen jól olvasható, hogy az E3-on bejelentett első napos exkluzív DLC mellett egy órányi exkluzív gameplay-t is tartalmazni fog az Assassin's Creed III PS3-as változata.

A harmadik számozott rész október harmincegyedikén jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »