Oldal kiválasztása

E3 2012 – Assassin’s Creed 3: Liberation infók, videók

E3 2012 – Assassin’s Creed 3: Liberation infók, videók

Ma hajnalban formálisan is bemutatkozott a PlayStation Vitára készülő Assassin’s Creed 3: Liberation, amiben egy női bérgyilkos, Aveline de Granpré bőrébe bújva kell harcolnunk a függetlenségi háborúban.

Az Assassin's Creed 3: Liberation története 1765-ben veszi fel a fonalat, amikor a spanyol csapatok épp Louisiana-t ostromolják, mi pedig ekkor ismerkedhetünk meg a francia és afrikai felmenőkkel is rendelkező Aveline de Granpré-vel, aki 1759-ben csatlakozott a Testvériséghez. A csinos félvér lánnyal aztán New Orleans-t és maja romokat megjárva indulunk el egy felejthetetlen kalandra, amiben a sorozatra jellemző elemek igyekeznek biztosítani azt az élményt, amit már megszokhattunk az Assassin's Creed játékoktól.

 

A Sony tegnap azt is megerősítette, hogy az Assassin’s Creed III PlayStation 3-as verziója és a Liberation között lesznek cross-promociók, vagyis feloldható tartalmak, új fegyverek, többjátékos térképek, karakter szkinek.

 

Az Assassin's Creed 3: Liberation október harmincegyedikén jelenik meg, kizárólag PlayStation Vitára. Képek a galériában, videók lentebb.

Translate »