Oldal kiválasztása

Harry Potter for Kinect bejelentés

Harry Potter for Kinect bejelentés

Idén ősszel vadonatúj Harry Potter játék segítségével élhetjük át a nyolc mozifilm legemlékezetesebb pillanatait, ráadásul az élményt a Kincet segítségével igyekszik még közelebb hozni a Warner Bros.

Idézzük a bejelentésről érkezett sajtólevelet:

 

"A Harry Potter for Kinect játék mind a 8 film alapján készült és a játékosok Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger mellé szegődnek, hogy egy felejthetetlen utazásra induljanak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába és még azon is túl. A Kinect szkennelési technológiájával most először van lehetőség arra egy Harry Potter játékban, hogy a játékosok saját maguk mintájára hozzanak létre egyedi boszorkányokat vagy varázslókat, akivel aztán a filmek kalandjait élhetik át.

 

A Kinect kontroller nélküli és hangfelismerő képességének hálat a játékosok a varázslataikat a kezük mozdulataival vagy a varázslat bemondásával idézhetik elő. Ezáltal még különlegesebb és magával ragadóbb less a Harry Potter élmény.

 

A Harry Potter for Kinect során a játékosok a filmek legemlékezetesebb pillanatait élhetik át újra, köztük a következőkkel: Ollivander pálcaboltjában a pálca választja ki mesterét, első éves diákként Roxfortba érkezés vagy az “Ő akit nem nevezünk nevén” ellen vívott végső, felemelő ütközet. A leckéket mesterien elsajátító játékosok mini-játék versenyeket vívhatnak ellenfeleik ellen vagy családtagjaikkal és barátaikkal együtt játszthatnak kooperatív játékot."

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »