Oldal kiválasztása

Sid Meier’s Civilization V – Gods & Kings megjelenési dátum

Sid Meier’s Civilization V – Gods & Kings megjelenési dátum

Megjelenési dátumot kapott a kritikailag elismert, díjnyertes Sid Meier’s Civilization V első kiegészítő csomagja, a Gods & Kings, ami június közepétől lesz majd beszerezhető.

Idézzük a sajtólevelet:

 

"A Firaxis Games által fejlesztett Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings tovább fokozza a Civilization V nyújtotta játékélményt új civilizációkkal, egységekkel és technológiákkal, valamint a vallás és a kémkedés visszaemelésével a játékba. Az teljes emberi civilizáció történelmét felölelő Gods & Kings kiegészítő lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az isteneknek emelt első panteon megépítésétől terjesszék a hitet a világban, illetve kémeket vessenek be ellenséges városokban, és szövetségeket kössenek, vagy technológiákat lopjanak el.

 

A Sid Meier’s Civilization V: God & Kings a játékosokat átvezeti a különböző korokon, akik új küldetéseken és globális versenyeken vehetnek részt, új típusú városállamokkal kerülhetnek kapcsolatba, és a szárazföldi és vízi hadviselés izgalmas, eddig nem látott rendszereivel is megismerkedhetnek.

 

A játék kilenc új civilizációval – mindegyik saját uralkodóval; kilenc új csodával; három új szcenárióval; több tucat új egységgel, épülettel és technológiával bővült, így még több lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy birodalmuk határait kiterjesztésszék és valóra váltsák világuralmi terveiket."

 

Megjelenés június huszonkettedikén, kizárólag PC-re.

Translate »