Oldal kiválasztása

God of War: Ascension – Multiplayer részletek, trailer és képek

God of War: Ascension – Multiplayer részletek, trailer és képek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hivatalosan is bemutatkozott a God of War: Ascension multiplayer módja, amit a Sony egy küklopsszal vívott ádáz küzdelmet prezentáló gameplay trailerrel, némi információmorzsával és néhány képpel tett hivatalossá.

Az új God of War múltkori bejelentése előtt sokat pletykáltak arról, hogy többjátékos funkcióval bővül a sorozat, s a Sony Santa Monica ma délután megerősítette, valóban ismeretlen vizekre evez az előzményeket elmesélő God of War: Ascensionnal.

 

A játékban egy maximum nyolc fő által játszható online mód lesz, ahol különböző játékmódokban játszhatunk majd. Saját magunk által kreálhatunk spártai hőst, akit aztán teljesen személyre szabhatunk, de képességeit, illetve fegyverarzenálját az határázza meg, hogy melyik isten előtt fogunk tisztelegni (Zeusz, Poszeidon, Árész vagy Hádész). A különböző speciális képességek és mozdulatok, valamint a kardok, kalapácsok és egyéb fegyverek fejleszthetőek lesznek, az online kihívás során ugyanis tapasztalati pontokat gyűjtögetünk.

 

A lenti videóban a két négyfős csapatot felvonultató, egyetlen célt kitűzendő Domination móddal ismerkedhettek meg. A képeket erre találjátok.

Translate »