Emlékeztek még a Sony Smash Bros. stílusú, a Sony ismert szereplőit összeterelő, hivatalosan még be nem mutatott játékára? Egy friss nyom szerint a játék címe PlayStation All-Stars Battle Royale lesz.

Egy frissen kiszivárgott, Sony által kezdeményezett felmérésben érdekes kérdésre bukkantak a PlayStation Lifestyle munkatársai, abban ugyanis arra kíváncsiak a japánok, vajon hogyan passzol a felmérés témáját szolgáltató játékhoz a PlayStation All-Stars Battle Royale cím, illetve mi az első benyomásunk a címről. Vajon a Sony ismert szereplőit összeeresztő, korábban sokat pletykált verekedős játékról van szó?

 

Tavaly többször is felröppent a hír, miszerint Title Fight munkacímen verekedős játékot készít a Superbot Entertainment, amelyben a Sony univerzumának jól ismert figuráit eresztik majd össze, amolyan Smash Bros.-stílusban. A játékban állítólag felbukkanna a Twisted Metal Sweet Tooth-ja, Parappa the Rapper, Kratos a God of Warból, Sly Cooper, Nathan Drake, a Killzone-ból Colonel Mael Radec és Fat Princess.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás