Jövő héten érkezik a PC-s Alan Wake digitális változata, amit a Remedy tájékoztatása szerint két héttel később követ a bolti változat is. A finn stúdió emellett lerántotta a leplet a standard és a gyűjtői változat tartalmáról is.

Február tizenhatodikától lesz tölthető a Steamen és az Originen keresztül az Alan Wake digitális PC-s változata, amit március másodikán követ a játék bolti premierje. A Remedy ezenkívül azt is elárulta, hogy a grafikai tupírt, sztereoszkópikus 3D és multi-screen támogatást élvező PC-s Alan Wake két változata (fapados, gyújtői) pontosan mit is fog tartalmazni.

 

A harminc dollárba kerülő standard változat két lemezt fog tartalmazni, amiből az egyiken fog elterpeszkedni a játék, illetve a két, Xbox 360-on már elérhető DLC, a The Signal és a The Writer. A második korong a játék 13 dalból álló teljes zenei anyagát kínálja majd. Emellett kapunk még egy kézikönyvet, hat pofás képeslapot, illetve hét öntapadós címkét, amin karakterek, helyszínek és különböző játékpillanatok vannak megörökítve.

 

A gyűjtői kiadvány harmincöt dollárba fog kerülni, s az első két lemez mellett kapni fogunk egy harmadikat is, amelyen a Remedy történetével ismerkedhetünk meg, de bepillantást kapunk az Alan Wake kulisszák mögéi is. A harmadik DVD ezenkívül tartalmazni fog néhány régi trailert, a játékhoz készült Old gods of Asgard videóklipet, illetve a sztoriboardokból összevágott mozgóképes anyagot is. A fapados kieszerelés extrái mellé betársul még egy plakát, és a 144 oldalas Alan Wake Files könyv is, ami rengeteg háttérinfóval egészíti a játékban megismert dolgokat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás